Passende oplossing voor uw opslagprobleem

Wij regelen ook kantoorruimte voor u!

Heeft u behoefte aan opslag van uw goederen? Boon Oil & Gas Services biedt in IJmuiden en Emmen ook opslag- en magazijnfaciliteiten aan. Plus tijdelijke of permanente kantoorruimte.

Binnen- of buitenopslag, langdurig of kortdurend, wij zorgen voor een passende oplossing van uw opslagprobleem. Met toegang tot apparatuur voor het hanteren van zware lasten zoals heftrucks en kranen kunnen we eenvoudig materiaal opslaan zoals boorpijpen, casings, buizen, haspels, gangways, ankers en allerlei technische apparatuur.

Wij staan 24/7 voor u klaar!

Voordelen

  • Passende opslagfaciliteiten
  • Moderne kantoorruimte
  • Makkelijk toegankelijke buitenopslag
  • Los- en laadequipment beschikbaar

24/7 On
The Move

De wereld van de logistiek is onze passie. Wij transporteren uw goederen binnen heel Europa. Als complete logistieke dienstverlener zijn wij 24/7 in touw, met veel plezier en humor. Bij ons geen 9-tot-5-mentaliteit, maar een onaflatende drive om het leven van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken.

Customer Stories

Nagenoeg alle oliemaatschappijen actief op de Noordzee en vele belangrijke toeleveranciers aan de uitdagende offshore-industrie maken gebruik van onze veelomvattende transportdienst en offshore containers.

Het is een geruststellende gedachte dat onze kostbare units op uiterst professionele wijze van A naar B worden getransporteerd.

Michel Alserda, Balance Point Control

De mensen van Boon zijn uiterst flexibel, accuraat en snel. Je kunt altijd op ze vertrouwen.

Jack Ploeg, Dana Petroleum

Snelheid is van cruciaal belang voor ons en onze afnemers. We kunnen daarin altijd op Boon rekenen.

Marjolein Res, Cebo Holland