Logistiek partner van Europees formaat

Wij gaan elke transportuitdaging met vertrouwen aan

Wegtransport is van oudsher de basis van onze onderneming. Lokaal begonnen in 1889 is Boon Oil & Gas Services uitgegroeid tot een logistiek partner van Europees formaat. Met dertig vrachtwagencombinaties zijn we dagelijks onderweg. Om te halen en om te brengen.

Boon Oil & Gas Services is vooral bekend om haar kennis, ervaring en vakmanschap als het gaat om het vervoer van deel en complete ladingen voor de:

  • Olie en gasindustrie;
  • Duurzame energie branche;
  • Constructie bedrijven.

In principe vervoeren wij alles: van een 100 tons stalen constructie tot een pakje van 1 kg. Specifiek voor de energiesector vervoeren wij boorkoppen, boorbuizen, pijpen, chemicaliën, big bags vol cement, boortorens, flair booms, gangways en rotorbladen.

Een uitdagend transport van onderdelen voor olie- en gasinstallaties, golfslag- en windenergiecentrales vraagt om specifieke oplossingen. Het gaat zonder uitzondering om zware lasten, delicate onderdelen, ongebruikelijke afmetingen en lastig te bereiken locaties. Als klantgericht bedrijf doen wij er alles aan om u te laten zien dat wij ons concentreren op een optimale balans tussen snelheid, veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit om zo tot de juiste oplossing voor uw transport te komen. Boon Oil & Gas Services – elke uitdaging gaan wij met vertrouwen aan.

Boon Oil & Gas Services staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar en uiteraard op zon- en feestdagen voor u klaar!

Dagelijkse lijndienst

In Nederland onderhoudt Boon Oil & Gas Services dagelijks een lijndienst tussen:

  • IJmuiden, Den Helder en Emmen v.v.;
  • IJmuiden en Rotterdam v.v.

Groepage dienst United Kingdom

Boon Oil & Gas Services onderhoudt een dagelijkse, kosteneffectieve groepagedienst tussen Great Yarmouth en Aberdeen in the United Kingdom en Nederland. Onze combinatiemogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Hierdoor is het mogelijk een soepele en snelle service te bieden voor een gunstig tarief. Voor deze dienst maken wij gebruik van de DFDS ferry IJmuiden – Newcastle and v.v., die 300 meter van ons kantoorpand aanmeert. Goederen die vandaag worden verscheept, worden de volgende dag ingelost.

Groepagedienst Noorwegen

Voor de dagelijkse groepagedienst van en naar Noorwegen werkt Boon Oil & Gas Services samen met ITS Denemarken. Deze partner werkt al jaren voor de olie en gas industrie. Wij regelen alle douaneformaliteiten voor u! Ook hier geldt dat wij een snelle service bieden voor een gunstig tarief.

Sneltransport en
express-diensten

Naast volumetransport verzorgt Boon Oil & Gas Services ook uw internationale sneltransporten van tijdkritische ladingen. Wij zijn u op elk moment van dienst. Dit geldt zowel voor pakketjes, europallets als voor een complete trailerlading. Door onze flexibiliteit is het ad hoc in gang zetten van een transport een specialiteit van ons. Indien nodig, regelen wij ook alle douanezaken.

Gevaarlijke stoffen

Boon Oil & Gas Services is al jarenlang gespecialiseerd in opslag en transport van gevaarlijke stoffen. Wij vervoeren dagelijks explosieven en radioactief materiaal voor de internationale olie- en gasindustrie.

Bij ADR-transport komt nogal wat kijken. Vervoer van gevaarlijke stoffen vertrouwt u daarom alleen toe aan een betrouwbare professional. En dat is Boon Oil & Gas Services!

Al onze trekkers en trailers zijn uitstekend toegerust voor deze vorm van transport. Bovendien zijn al onze ervaren chauffeurs in het bezit van de juiste certificaten. Daarom bent u voor het vervoer van gevaarlijke stoffen bij Boon Oil & Gas Services aan het juiste adres.

Speciale ladingen en projecten

Voor Boon Oil & Gas Services vormen complexe projecten voor de olie- en gasindustrie een belangrijk onderdeel van de transportwerkzaamheden. Denk aan vervoer van complete boortorens voor on shore activiteiten. Of het vervoer van hydraulische gangways. Dergelijke complete vervoersprojecten kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen. Wij verzorgen alle documenten die erbij komen kijken, vragen vergunningen aan, doen vooraf een route onderzoek en regelen transportbegeleiding.

24/7 On
The Move

De wereld van de logistiek is onze passie. Wij transporteren uw goederen binnen heel Europa. Als complete logistieke dienstverlener zijn wij 24/7 in touw, met veel plezier en humor. Bij ons geen 9-tot-5-mentaliteit, maar een onaflatende drive om het leven van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken.

Customer Stories

Nagenoeg alle oliemaatschappijen actief op de Noordzee en vele belangrijke toeleveranciers aan de uitdagende offshore-industrie maken gebruik van onze veelomvattende transportdienst en offshore containers.

Het is een geruststellende gedachte dat onze kostbare units op uiterst professionele wijze van A naar B worden getransporteerd.

Michel Alserda, Balance Point Control

De mensen van Boon zijn uiterst flexibel, accuraat en snel. Je kunt altijd op ze vertrouwen.

Jack Ploeg, Dana Petroleum

Snelheid is van cruciaal belang voor ons en onze afnemers. We kunnen daarin altijd op Boon rekenen.

Marjolein Res, Cebo Holland