Zwaar hijswerk op topniveau

Samenwerking met specialist in zwaar hijswerk

Bij Boon Oil & Gas Services bestaan de meeste transporten uit denken en doen. Uit innoveren en soms combineren. Bijvoorbeeld in het geval van hijs- en hefdiensten (hoisting and lifting). Want ook dat regelen wij graag voor u!

Speciaal voor deze dienstverlening hebben wij een samenwerkingsverband met Mammoet Benelux, dé specialist in zwaar hijswerk.

Of het nu gaat om een enkelvoudige hijsklus met één hydraulische kraan of een gecompliceerd hijsproject met variëteit aan materieel: Boon Oil & Gas Services zorgt voor een veilige en efficiënte uitvoering van uw werkzaamheden!

U kunt al uw energie blijven steken in uw core business, terwijl wij het complete project, zowel horizontaal als verticaal, voor u regelen en on-site coördineren. Alles in één hand!

Voordelen

  • Gedreven en professioneel
  • Veiligheid boven alles
  • Effectieve uitvoering
  • Alles in één hand

24/7 On
The Move

De wereld van de logistiek is onze passie. Wij transporteren uw goederen binnen heel Europa. Als complete logistieke dienstverlener zijn wij 24/7 in touw, met veel plezier en humor. Bij ons geen 9-tot-5-mentaliteit, maar een onaflatende drive om het leven van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken.

Customer Stories

Nagenoeg alle oliemaatschappijen actief op de Noordzee en vele belangrijke toeleveranciers aan de uitdagende offshore-industrie maken gebruik van onze veelomvattende transportdienst en offshore containers.

Het is een geruststellende gedachte dat onze kostbare units op uiterst professionele wijze van A naar B worden getransporteerd.

Michel Alserda, Balance Point Control

De mensen van Boon zijn uiterst flexibel, accuraat en snel. Je kunt altijd op ze vertrouwen.

Jack Ploeg, Dana Petroleum

Snelheid is van cruciaal belang voor ons en onze afnemers. We kunnen daarin altijd op Boon rekenen.

Marjolein Res, Cebo Holland