Customer stories

“Het is een geruststellende gedachte dat onze kostbare units op uiterst professionele wijze van A naar B worden getransporteerd.”

Michel Alserda, Balance Point Control

Balance Point Control uit Emmen is een service verlenend bedrijf in de olie en gas industrie.

“Met hun Hydraulische Workover en Snubbing units verlenen zij hun diensten op de Europese on- en offshore markt. Voor het specialistische vervoer wordt altijd een beroep gedaan op Boon Oil & Gas Services. De continue focus op kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk bij deze vervoerder dragen in grote mate bij aan het succes van onze samenwerking. Met als gevolg dat wij in de loop van de tijd Boon zijn gaan beschouwen als onze huistransporteur. De combinatie van een up-to-date wagenpark, volledig gecertificeerde chauffeurs en 24/7 bereikbaarheid staan garant voor een betrouwbare service en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Als teamleider logisitek is het een uiterst geruststellende gedachte te weten dat onze kostbare units op uiterst professionele wijze van A naar B worden getransporteerd. Voor onze wireline afdeling verzorgt Boon regelmating ook het transport van explosieven. En dat is een ander voordeel van Boon: het is een allround logistieke dienstverlener voorzien van alle certificaten en vergunningen.”

Dana Petroleum heeft al jarenlang een geweldige samenwerking met Boon.

“Als logistiek medewerker heb ik absoluut niets te klagen over hun serviceverlening. Het is vooral een groot voordeel dat wij in IJmuiden in hetzelfde kantoorpand zijn gehuisvest als Boon. Hun wagenpark staat voor de deur. Heel handig, want dan kan er heel snel worden geschakeld. De mensen van Boon zijn uiterst flexibel, accuraat en snel. Je kunt altijd op ze vertrouwen en dat is voor mij een doorslaggevende factor. Afspraak is afspraak. En als er tijdens een transport wat verandert, wordt mij dat onmiddellijk gemeld. En wordt er naar een oplossing gezocht als de levertijd in geding komt. Ook huren wij als Dana Petroleum de BSL offshore containers bij Boon. De containers voldoen aan alle NOGEPA-eisen en dus ook aan de eisen van Dana.”

“De mensen van Boon zijn uiterst flexibel, accuraat en snel. Je kunt altijd op ze vertrouwen.”

Jack Ploeg, Dana Petroleum

“Snelheid is van cruciaal belang voor ons en onze afnemers. We kunnen daarin altijd op Boon rekenen.”

Marjolein Res, Cebo Holland

Het grote voordeel van Boon is dat ook zij olie en gas gerelateerd zijn en net als Cebo Holland 24/7 opereren.

“Zij weten wat het kost als een boring stil staat en anticiperen hier heel effectief op. Wij zijn hier in IJmuiden bijna buren van elkaar. Als producent en leverancier van hoogwaardige industriële mineralen en additieven heeft Cebo Holland vaak te maken met snelle transporten en dan is het juist heel fijn als de vrachtwagen als het ware bijna op je eigen basis staat. En in principe onmiddellijk kan laden. Wat dat betreft verloopt onze samenwerking eigenlijk perfect. Voor ons en onze afnemers is snelheid een heel belangrijke factor. Boon heeft ons op dit vlak nog nooit in de steek gelaten. De planning wordt altijd gehaald en dat schept een sterke vertrouwensband. Daarnaast is Boon dermate specialistisch dat wij voor het transport van gevaarlijke stoffen en afvaltransporten ook van hun diensten gebruik maken.”

24/7 On
The Move

De wereld van de logistiek is onze passie. Wij transporteren uw goederen binnen heel Europa. Als complete logistieke dienstverlener zijn wij 24/7 in touw, met veel plezier en humor. Bij ons geen 9-tot-5-mentaliteit, maar een onaflatende drive om het leven van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken.