Geen concessies

Quality, health, safety, environment

In de industriële dienstverlening spelen veiligheid, kwaliteit en milieu een alles overheersende rol. Het is daarom volkomen terecht dat opdrachtgevers strenge eisen stellen aan ons wagenpark, aan onze medewerkers en aan de uitvoering van onze werkzaamheden.

Boon Oil & Gas Services erkent haar verantwoordelijkheid voor mens, milieu en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. In onze dagelijkse manier van werken is consequente aandacht voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu (QHSE) vanzelfsprekend én zichtbaar. Op deze punten doen wij geen concessies.

Uniek serviceniveau

Alle wagens van Boon Oil & Gas Services zijn uitgerust met een boordcomputer en de nieuwste communicatiemiddelen. Dankzij de invoering van het Black Box-systeem staan al onze wagens ‘real-time’ in contact met de thuisbasis. En kunnen wij, in nauw overleg met onze klanten, overal on-time levering realiseren. Deze professionele planning maakt Boon Oil & Gas Services tot een goed geoliede machine, en garandeert de klant een serviceniveau dat hij niet snel ergens anders zal vinden.

Krachtig TMS

Boon Oil & Gas Services opereert met een krachtig transportmanagementsysteem (TMS) dat de inkoop van transportdiensten, het berekenen van de optimale routes en de registratie en uitvoering van de transportplannen ondersteunt. Ook bevat het systeem een tracking & tracing functie. De flexibiliteit van de software maakt het mogelijk om altijd vlot te kunnen inspelen op nieuwe wensen en eisen van u als verlader.

Onze principes

We werken veilig, netjes en goed. Conform de regelgeving en conform de afspraken. Altijd en overal. Zonder uitzondering.

We doen het netjes of niet

We nemen weloverwogen beslissingen

Onze horizon ligt verder dan de waan van de dag. We houden oog voor de lange termijn. We geloven in kansen pakken, maar nemen geen onnodige risico’s voor vluchtig gewin. Boon Oil & Gas Services staat voor een doordachte bedrijfsvoering en een gezonde, gestage groei.

Goede service en goede resultaten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dankzij onze service behalen we goede resultaten en dankzij deze resultaten is ons bedrijf sterk en gezond. En als sterk en gezond bedrijf (her)investeren wij in onze diensten en producten. Maar ook in onze medewerkers blijven we investeren. Zo blijven we aan de top in de branches waarin wij actief zijn.

We zijn service- en resultaat­gericht

Langetermijn­relaties vormen de basis

Stakeholder, klant, collega of leverancier: wij investeren in onze relaties. Wederzijds vertrouwen vormt in onze visie het beste funda­ment om op voort te bouwen. In goede én in minder goede tijden. Bovendien: ­weten wat je aan elkaar hebt komt niet alleen de resultaten, maar ook het werkplezier ten goede.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop in alles wat we doen. Boon Oil & Gas Services beschikt over rijdend materiaal dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is voorzien van de modernste technieken. Inclusief de laatste veiligheidspakketten die leverbaar zijn. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over speciale offshore overalls. Brandwerend en vlam vertragend.

Boon Oil & Gas Services werkt met externe kwaliteits- en veiligheidsadviseurs. Zij beoordelen met grote regelmaat de kwaliteit van de organisatie en de veiligheid van onze dienstverlening en medewerkers.

Als multidisciplinaire transportonderneming beschikt Boon Oil & Gas Services over de volgende certificaten:

VCA *

Erkenning Artikel 17

Radioactief Vergunning Duitsland

FPAL verificatie assessment

Al onze chauffeurs beschikken over onderstaande certificaten:

VCA Basis

ADR (Klasse 1 t/m klasse 9)

Befähigungs-schein

Medewerker Luchtvracht

Erkenning Artikel 17

ACN

H2S Cursus

Deltalink Poortinstructie

Lading Zekering