Duidelijkheid en professionaliteit

Company Profile

 

Alles in huis

Wagenpark

 

Geen concessies

Quality, health, safety, environment

 

Wij groeien gezond en autonoom

Historie

1
1

45 medewerkers

BOON Oil & Gas Services is actief sinds 1889

30 trekkers ingericht voor internationaal vervoer, twee bakwagenkraan- voertuigen met 62 ton/meter kraan en aanhanger, één trekkerkraan met 32 ton/meter kraan en één bakwagen met aanhanger.

35 voertuigen

1000 containers

2.500.000 gereden km’s per jaar

Verste bestemmingen: Casablanca in Marokko,  Sfax in Tunesië en Limassol in Cyprus.

Zeven partners verspreid over heel Europa

Opvallendste klus ooit: 10 dubbel bemande vrachtwagens naar de hak van Italië om goederen te leveren voor het bergen van een gestrand schip.

Simpele en complexe logistieke transporten uitvoeren voor de olie- en gasindustrie en voor bedrijven betrokken bij de opwekking van duurzame energie. Daarin schuilt dé specialistische kracht van Boon Oil & Gas Services.

Mede door onze ongebreidelde interesse voor en grondige kennis van de energie sector zijn wij in staat om snel en doordacht uw specifieke transportbehoeften te vertalen naar een veilige en zorgeloze logistieke oplossing. Wij kennen uw cultuur en praten op gelijke golflengte met u mee!

Kernkwaliteiten

De wereld van de logisitiek is onze passie. Daarom opereren wij vanuit de kernkwaliteiten duidelijkheid en professionaliteit. U wilt als opdrachtgever weten waar u aan toe bent. En wij doen er alles aan om duidelijk te zijn. Ons bedrijf komt gemaakte afspraken na en heeft bovendien korte lijnen. Zo weet u altijd bij wie u moet zijn.

Missie

Boon Oil & Gas Services staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie, veiligheid, flexibiliteit en inventiviteit. Het is een boute bewering, daarvan zijn we ons bewust. Maar wij bewijzen het telkens weer!

Mensen

Onze toegewijde medewerkers zijn daarbij het bindende element. Het bewerkstelligen van een hoogwaardige dienstverlening zit in hun DNA. Zij beseffen als geen ander hoe belangrijk een transport voor u is. Doen alles wat in hun vermogen ligt om u tevreden te stellen. Hebben zorg voor detail en proberen deadlines altijd voor te blijven waardoor uw ‘cost of ownership’ wordt verlaagd. Dankzij hun schat aan ervaring, professionaliteit en daadkracht wordt uw transport tot in de perfectie verzorgd. Zij houden van aanpakken en leveren een grenzeloze inspanning om uw transport snel en correct te laten verlopen. Onze mensen maken het verschil!

Filosofie

De wereld van de logistiek is onze passie. Wij transporteren uw goederen binnen heel Europa. Als complete logistieke dienstverlener zijn wij 24/7 in touw, met veel plezier en humor. Bij ons geen 9-tot-5-mentaliteit, maar een onaflatende drive om het leven van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken.

Netwerk

Boon Oil & Gas Services heeft kantoren in IJmuiden en Emmen. Daarnaast werken wij in belangrijke plaatsen in Europa al jarenlange met dezelfde agentschappen. Hun bedrijfsfilosofie komt geheel overeen met die van ons. Vandaar dat wij veel liever spreken van partners!

Strategische thuisbasis

De ligging van onze thuisbasis IJmuiden aan de Noordzee maakt deze havenstad het strategisch middelpunt van de Europese offshore industrie. Met ons netwerk van vestigingen in de andere landen gelegen aan de Noordzee, bieden wij u optimale beschikbaarheid van materieel, snelle aanreistijden en flexibiliteit in de planning. U bent er daardoor van verzekerd, dat wij uw transporten goed en efficiënt uitvoeren.